Mogelijkheden in de buurt

Theetuin 't Hofken

B&B Caora ligt nét in het buitengebied van Doetinchem. Loop de poort uit en u bevind zich direct in een rustige omgeving waar heerlijk gewandeld kan worden. Gaat u dan direct even naar theetuin ’t Hofken? 500m wandelen en u komt er toch langs…


Kasteel de Slangenburg

Landgoed en kasteel De Slangenburg ligt op 2,5km afstand. Hier liggen prachtige wandelroutes, ook worden er regelmatig rondleidingen gegeven in het kasteel. Of wat dacht u van een drankje bij het koetshuis?


Winkelcentrum Overstegen

Laatste boodschap vergeten? Geen probleem: op 700m van de B&B bevind zich een winkelcentrum met oa een AH, Aldi, Kruidvat, Primera, snackbar en warme bakker.


Shoppen in Doetinchem

10 minuten fietsen en u staat midden in het centrum van Doetinchem. Het gezellige Simonsplein, de Grutstraat vol terrasjes, de enorme Mediamarkt of het lekkerste ijsje van bakker Jolink zijn ook een aanrader. Of wat dacht u van de leuke boekenwinkel Meester Mokka, de tofste spellenwinkel De Betovering en daarna uitblazen bij het schip van MaMa’s aan de Oude IJssel?


Recreatieplas Stroombroek

Bij mooi weer kunt u naar recreatieplas Stroombroek in Braamt, u kunt er omheen wandelen, chillen op het terras van Landal of de Beachclub of wat dacht u van een rondje waterskiën?


Pieterpad Overnachtingsadres

Het Pieterpad loopt op nog geen 1,5km van onze B&B, dit maakt het uitstekend geschikt om bij ons te overnachten en een deel vanaf onze B&B te lopen of de lopers aan te moedigen.