Contact

B& B Caora
Turfweg 6
7004HP Doetinchem

info@bbcaora.nl
06 - 48944640 (Henrine)
06 - 23923676 (Siebe)

Uw gastvrouw Henrine Schot

Wie en waar

Wij zijn Siebe en Henrine Schot en samen met onze vijf kinderen en een heel aantal dieren wonen we sinds 2021 op deze prachtige plek. Ons terrein bestaat uit 2ha, waarvan een aanzienlijk deel begroeid is met hoge bomen. Er is ooit ruimte gegeven aan een enorme vijver.

Henrine is maatschappelijk werker in de verslavingszorg/daklozenopvang, Siebe is schaapherder en onze kinderen zijn (ook) gek op dieren en dus lopen er een heel aantal op ons terrein. We hebben honden, alpaca’s, schapen, kippen, konijnen en een pony bij huis. Ook de vijver is een hotspot voor heel wat (water)vogels. Er zwemt een koppel zwanen en ook de kikkers laten zich regelmatig horen.

Ruimte om te delen

Omdat we ruimte over hebben bedachten dat we deze willen delen met anderen. Zo is het idee voor de B&B ontstaan. Twee voormalige kamers van ons bijhuis zijn van binnen dichtgemaakt en hebben een toegang naar buiten gekregen.

Ook de oude caravan, ooit gekocht vanwege een verbouwing, hebben we een nieuwe bestemming gegeven. Deze is nog in opbouw en zal tzt in de verhuur komen.

U kunt rustig een rondje maken over ons terrein. Houdt u hierbij rekening met de privacy van anderen? Het is niet de bedoeling dat u binnen het zwarte hek komt. In verband met kleine kinderen en het gevaar van de vijver houden we deze gesloten en willen we er controle op houden.

Wanneer u wilt zitten, doe dit dan op uw eigen terras, draai gerust de stoelen wat bij voor het voor u optimale uitzicht.

Contact