B&B Caora I

Wij wonen op een prachtige plek, hebben ruimte over en deze willen wij delen met anderen. Zo is het idee voor de B&B geboren. Twee voormalige kamers van ons bijhuis zijn in 2022 compleet verbouwd, hierdoor is een kleine, vriendelijke B&B ontstaan. De B&B heeft een terras met veel privacy waar het heerlijk toeven is onder de hoge bomen. 

Indeling

U komt de B&B I binnen via het terras, voorzien van fijne stoelen en een tafeltje. De deur naar binnen verschaft toegang tot een woonkamer met bank en een lekker vloerkleed. Een eettafel met stoelen biedt mogelijkheden voor spelletjes en een heerlijk ontbijt en daarnaast vind u nog een praktische kast voor uw kleding en overige spullen. 

De B&B is voorzien van een kleine, praktische slaapkamer, met een heerlijk bed. Daarnaast bevind zich de badkamer, met douche, toilet en wastafel.

In de complete keuken vind u een gootsteen met kraan, een oven en een inductiekookplaat. Ook kunt u genieten van koffie op het terras, vanwege het koffie(zet/pad)apparaat dat aanwezig is. Liever thee? Op de inductiekookplaat is het water in het steelpannetje zó warm. Of een koud wijntje? Vanwege de koelkast, met riant vriesvak, behoort ook dit tot de mogelijkheden. Boekt u meerdere nachten en gaat u overdag er op uit? Neem gerust de thermoskan mee.

Goed om te weten:

  • Doordat de B&B een volwaardige keuken bevat, is het mogelijk om uw eigen boodschappen mee te nemen en u zelf te voorzien van uw favoriete avondmaal of ontbijt.
  • De kamers hebben geen (directe) buren
  • In de B&B mag niet worden gerookt en er zijn geen huisdieren toegestaan.
  • Er is Wifi
  • Mist u iets? Laat het ons weten!